Vil du dele din historie?

Denne siden er ment som hjelp og støtte for de som lurer på om de kan ha SSCD/SCDS eller de som har fått diagnosen.

Det er alltid godt å høre at man ikke er alene. At man får bekreftelse på at alle disse symptomene ikke bare er noe man innbiller seg. Jeg snakker av erfaring!

Så hvis du er interessert i å dele din historie med oss så gi en lyd.

3 kommentarer til «Vil du dele din historie?»

    1. Hei Oddvar. Her var det en del kommentarer jeg ikke hadde sett, rett og slett! Jeg har bevisst ikke ønsket en blogg ettersom jeg ikke orker å moderere og styre på. Dette er vel egentlig ment mer som en startside. Et sted man kan fonne ut litt. Vet at det finnes en Facebook-side der man kan diskutere mer. Håper det kan dekke behovet for diskusjon.

      1. Nå tror jeg at jeg misforstod deg! Du tenkte om du skille legge inn din historie?? Selvfølgelig kan du det. Send meg historien din på E-post, så legger jeg den inn! Beklager at jeg ikke forstod med en gang. (Hanne@hovda.no)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *